HomeRide 2015.

HomeRide
Op 27 en 28 juni vindt HomeRide plaats. HomeRide is een fondsenwervende wielertocht waarmee geld wordt opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De 500 kilometer lange wielertocht die de deelnemende teams afleggen start in Groningen en voert via diverse Ronald McDonald Huizen door het land naar Maastricht. En dat alles binnen 24 uur! Het doel van de tocht; zoveel mogelijk geld ophalen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Met elke kilometer die de teams fietsen zorgen zij ervoor dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn.


Deelnemen
Iedereen kan meedoen aan HomeRide. Ervaren wielrenners, maar ook mensen die hun eerste kilometers nog moeten maken. Het gaat om doorzettingsvermogen en dat je iets wil betekenen voor zieke kinderen en hun ouders. Wenst u het Ronald McDonald Kinderfonds ook een warm hart toe? Doe dan mee aan HomeRide! Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 10 wielrenners en daarnaast een begeleidingsteam. Wij hopen dat binnen uw organisatie enthousiaste mensen zijn die een HomeRide team willen vormen. De deelname is voor het personeel een sportieve uitdaging waarbij teamwork van groot belang is.

Waarom doen we dit?
In Nederland maakt het Ronald McDonald Kinderfonds het mogelijk om ouders dichtbij hun zieke kind te kunnen laten zijn wanneer hun kind in het ziekenhuis ligt. De bekende logeerhuizen worden niet gesubsidieerd door de overheid en dus zijn deze Huizen volledig afhankelijk van donateurs, sponsors, vrijwilligers (1.600 in totaal!) en fondsenwervende initiatieven.
Met iedere kilometer die wordt afgelegd bij HomeRide, verkleinen we de afstand tussen een ziek kind en zijn ouders.
In 2014 hebben ruim 1.000 HomeRiders meer dan € 980.000 opgehaald, een recordopbrengst! Uiteraard willen we daar dit jaar nog meer van maken.
De HomeRide is een sportieve uitdaging om aan te gaan: gezamenlijk met vrienden, familie en/of collega’s.
In een gezellige sportieve sfeer werk je samen naar een sportprestatie van formaat toe en helpt u het goede doel!

Voor meer informatie over HomeRide kunt u kijken op www.homeride.nl of neem contact op met de organisatie via onderstaand e-mailadres.